Sportsnet, 5-10 Temmuz tarihlerindeki GLOBL JAM Showcase’in açılış takvimini yayınladı


KÜRESEL REÇEL türünün ilk örneği bir 23 yaş altı erkek ve kadın uluslararası basketbol vitrini 5-10 Temmuz tarihleri ​​arasında Toronto’nun göbeğinde tüyolar ve sadece Sportsnet’te izleyebilirsiniz.

Kapsam, Sportsnet, Sportsnet ONE, Sportsnet 360 ve canlı yayın aracılığıyla televizyonda yayınlanacak. SN ŞİMDİ Mattamy Athletic Center’da 5 Temmuz’da saat 11:00 ET / 8:00 PT’de yarışma başlarken, Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa arasındaki bayanlar turnuvası, ardından Amerika Birleşik Devletleri ve İtalya arasındaki erkekler yarışması başlıyor.

O akşamın ilerleyen saatlerinde, Kanada’nın kadın ve erkek takımları, sırasıyla Belçika ve Brezilya’ya karşı arka arkaya maçlarla GLOBL JAM yolculuğuna başlıyor. Taraftarlar, her gece deneme turnuvası boyunca her iki Kanadalı takımı da ilk kez hareket halindeyken yakalayabilir.

Sunucu Danielle Michaud ve analist Sherman Hamilton, maç öncesi, maç sonrası ve devre arası yayınlarını etkinliklerden canlı olarak kanıtlayacak.

Standdan, Ben Shulman gün boyunca analist Jevohn Sheperd ile birlikte play-by-play görevlerini üstlenirken, Raptors play-by-play adamı Matt Devlin ve analist Amy Audibert tüm primetime Team Canada maçlarını devralacak. Muhabir Devo Brown ayrıca primetime sırasında doğrudan saha kenarından haber sunacak.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından tanınan GLOBL JAM erkekler ve kadınlar turnuvaları, 5-7 Temmuz tarihlerinde karşılıklı olarak yarışan dört takımdan oluşan iki havuzdan oluşacak. Yarı finale yükselen takımlar 9 Temmuz Cumartesi günü karşılaşacak ve ardından 10 Temmuz Pazar günü Şampiyona Finali eşleşmeleri yapılacak.

Tam zamanlama:

5 Temmuz Salı

• 11:00 ET / 8:00 PT – Bayanlar Round Robin: ABD – Fransa (Sportsnet, SN NOW)

• 14:00 ET / 11:00 PT – Erkekler Round Robin: ABD – İtalya (Sportsnet, SN NOW)

• 18:00 ET / 15:00 PT – Kadınlar Round Robin: Belçika – Kanada (Sportsnet, SN NOW)

• 21:00 ET / 18:00 PT – Erkekler Round Robin: Brezilya – Kanada (Sportsnet ONE, SN NOW)

6 Temmuz Çarşamba

• 11:00 ET / 8:00 PT – Kadınlar Round Robin: Fransa – Belçika (Sportsnet, SN NOW)

• 14:00 ET / 11:00 PT – Erkekler Round Robin: İtalya – Brezilya (Sportsnet ONE, SN NOW)

• 18:00 ET / 15:00 PT – Kadınlar Round Robin: Kanada vs. ABD (Sportsnet ONE, SN NOW)

• 21:00 ET / 18:00 PT – Erkekler Round Robin: Kanada vs. ABD (Sportsnet, Sportsnet ONE, SN NOW)

7 Temmuz Perşembe

• 11:00 ET / 8:00 PT – Bayanlar Round Robin: ABD – Belçika (Sportsnet, SN NOW)

• 14:00 ET / 11:00 PT – Erkekler Round Robin: ABD – Brezilya (Sportsnet, SN NOW)

• 18:00 ET / 15:00 PT – Kadınlar Round Robin: Kanada – Fransa (Sportsnet ONE, Sportsnet 360, SN NOW)

• 21:00 ET / 18:00 PT – Erkekler Round Robin: Kanada – İtalya (Sportsnet 360, SN NOW)

9 Temmuz Cumartesi

• 11:00 ET / 8:00 PT – Kadınlar Yarı Finali No. 1 (Sportsnet, SN NOW)

• 14:00 ET / 11:00 PT – Erkekler Yarı Final No. 1 (Sportsnet, SN NOW)

• 18:00 ET / 15:00 PT – Kadınlar Yarı Finali No. 2 (Sportsnet, SN NOW)

• 21:00 ET / 18:00 PT – Erkekler Yarı Finali No. 2 (Sportsnet ONE, SN NOW)

10 Temmuz Pazar

• 15:30 ET / 12:30 pm PT – Kadınlar Şampiyonası Finali (Sportsnet ONE, SN NOW)

• 19:00 ET / 16:00 PT – Erkekler Şampiyonası Finali (Sportsnet, Sportsnet ONE, Sportsnet 360, SN NOW)

Olarak ilan edildi Geçen Şubat ayında Sportsnet ve Canada Basketball, basketbol oyununu kıyıdan kıyıya büyütmek için çok yıllı bir ortaklık için güçlerini birleştirdi. Yayının çok ötesinde bir araya gelen GLOBL JAM, ortaklık için ilk uluslararası işbirliğini işaret ediyor.




Kaynak : https://www.sportsnet.ca/basketball/article/sportsnet-releases-schedule-for-inaugural-globl-jam-showcase-from-july-5-10/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir