Çıkış tarihi ve saati, neler beklenebilir ve daha fazlası


Jujutsu Kaisen Bölüm 192, Maki Zenin’in son dönüşü sayesinde, yakın tarihin en çok beklenen sayılarından biri olarak şekilleniyor.

Hayranlar Maki ve Lanetli Ruh Naoya Zenin arasındaki mücadelenin önceki sayıda başladığını görürken, birçok kişi aksiyonun bir sonraki bölümde gerçekten başlamasını bekliyor.

Hayranlar ayrıca Jujutsu Kaisen Bölüm 192 sırasında Naoya Zenin’in Lanetli Ruh’a geçişi hakkında daha fazla şey duymayı dört gözle bekliyorlar. Bu, gelecek sayıda olmasa da, hayranlar süreç hakkında daha fazla şey öğreneceklerinden umutlu.

Bu makale, şu anda mevcut olan sürüm bilgilerini tam olarak özetlemektedir: Jujutsu Kaisen Bölüm 192 ve okuyucuların neler bekleyebileceği üzerine spekülasyonlar yapıyor.


hayranlar umutlu Jujutsu Kaisen Bölüm 192, Maki’nin yeni keşfettiği güçlerini Lanetli Ruh Naoya’ya karşı tam potansiyeline göre esnettiğini görecek

Çıkış tarihi ve saati, nerede okunmalı

Çoğu uluslararası hayran görecek Jujutsu Kaisen Bölüm 192, 31 Temmuz Pazar günü yayınlandı. Japon ve seçkin uluslararası hayranlar, 1 Ağustos Pazartesi sabahı erken saatlerde yayınlandığını görecekler.

Okuyucular yaklaşan sayıyı Viz Media’nın MANGAPlus hizmetinde ve Shueisha’nın Shonen Jump+ abonelik tabanlı uygulamasında bulabilirler. İlki, hayranların bir dizinin ilk ve son üç sayısını okumasını sağlayan ücretsiz bir hizmettir. İkincisi, nominal bir ücret alır, ancak hayranların bir diziyi bütünüyle kontrol etmesine izin verir.

Sorun, ilgili saat dilimleri için aşağıdaki zamanlarda yayınlanacak şekilde ayarlanmıştır:

  • Pasifik Saati: 8 AM PST (31 Temmuz)
  • Doğu Saati: 11 AM EST (31 Temmuz)
  • İngiliz Saati: 16:00 BST (31 Temmuz)
  • Avrupa Saati: 17:00 CEST (31 Temmuz)
  • Hindistan saati: 20:30 IST (31 Temmuz)
  • Filipin Saati: 23:00 PHT (31 Temmuz)
  • Japon Standart Saati: 12 AM JST (1 Ağustos)
  • Avustralya Saat: 12:30 ACST (1 Ağustos)

Ne bekleniyor (spekülatif)

Jujutsu Kaisen Bölüm 192, yukarıda bahsedildiği gibi, Maki Zenin’in Naoya Zenin’e karşı mücadelesinin devamını görecektir. Bir önceki sayıdaki kavgaları resmen başlamışken, muhtemelen bu hafta her şey gerçekten başlayacak.

Hayranlar ayrıca Naoya Zenin’in bir insan olarak öldükten sonra nasıl Lanetli Ruh haline gelebildiğine dair bazı alaylar ve hatta biraz detaylandırma bekleyebilirler. Dizi boyunca bu tür olayların örnekleri olsa da, bunun gerçekleştiği kesin süreç henüz tanımlanmadı.

Gelecek sayıda bir açıklama yapılmayabilir, ancak hayranlar günümüz Noritoshi Kamo’ya daha fazla odaklanmayı bekleyebilirler. Sakurajima Kolonisi yayındaki rolü önemli gibi görünüyor ve hayranlar muhtemelen bunun sonucunda karakterinde genişleme görecekler.

Son olarak, diğer Sakurajima Colony Culling Game oyuncularının Maki ve Noritoshi ile Naoya arasındaki çatışmaya girmesi tamamen mümkündür. Bu, Maki ve Naoya’nın bire bir görüşmesine izin verirken, Noritoshi’yi başka bir Culling Game oyuncusuyla kavga ederek dahil edebilir.

Bununla birlikte, hiçbir spoiler bilgisi mevcut değildir. Jujutsu Kaisen Bölüm 192, bu makalenin yazımı itibariyle, bunların hepsi sadece spekülatiftir. Neyse ki, hayranların resmi olarak yayınlanmasına bir haftadan az bir süre kaldı. Jujutsu Kaisen Bölüm 192.


Hepsini takip ettiğinizden emin olun Jujutsu Kaisen 2022 ilerledikçe anime ve manga haberlerinin yanı sıra genel anime ve manga haberleri.


Rachel Syiemlieh tarafından düzenlendi




Kaynak : https://www.sportskeeda.com/anime/jujutsu-kaisen-chapter-192-release-date-time-expect?utm_source=feed&utm_medium=referral&utm_campaign=sportskeeda

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir